Dropbox

Hent dropbox

Dropbox er et værktøj, som virker på den måde at man installerer et lille program på ens computer eller mac, og får derved adgang til et ekstra drev, som du kan bruge til hvad du vil. Du får faktisk adgang til en ekstra harddisk, som ligger på nettet.

Du opnår en masse fordele bl.a:

  • Du kan have din musik liggende et sted, men afspille den på alle dine computere og på arbejdet
  • Lig vigtige dokumenter i din dropbox og få let adgang til dem overalt. Tak f.eks. kopier af pas, forsikringspapirer billetter og lign. når du er på rejse og gem dem i din dropbox, så kan du altid finde dem frem igen, selvom alle dine ting bliver stjålet.
  • Arbejd videre på dokumenter selvom du ikke sidder ved din arbejdspc.

Du har automatisk adgang til 2Gb fri plads, men ønsker du det, kan du altid opgradere og få mere plads. Pt. koster det $9.99 i måneden for 50Gb og $19.99 for 100Gb.

En af de ting jeg gerne vil fremhæve ved dropbox er at det kan bruges på på PC og MAC. Dvs. du gemmer dine filer på MAC’en i dropbox, og kan derefter åbne dem med det samme på PC’en (eller endda din iPhone). Du er altså fri for at tænke på MAC og windows partitioner osv. Du kan endda have programmet åbent på flere maskiner samtidigt og dele dokumenter på den måde. Det er muligt at dele bestemte mapper i din dropbox med andre folk.

En anden lille finte ved dropbox er, at hvis du får dine venner til at oprette sig som brugere gennem dig får du ekstra plads på din egen dropbox.

Klik her for at prøve dropbox.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply