iPad købt – første indtryk

Ja kunne jo ikke lade være med at få fingrene i en iPad nu hvor jeg var i New York. Jeg fandt en Apple store på Prince og Greene st. hvor de lå inde med 32 Gb versionen. Første overraskelse kom da apparatet skulle købes. De 599USD blev til  652USD, da de altid opgiver priserne + Taxes herovre.. Hmm så blev man lige lidt klogere..

Jeg fik aktiveret iPaden med det samme i butikken, og der kom anden overraskelse.. Jeg skyndte mig selvfølgelig ind i App store’n for at downloade lidt programmer til den, men det kan ikke lade sig gøre så længe man har en App konto der ikke hører hjemme i USA.. Jeg forsøgte selvfølgelig at andre min addresse til en amerikansk addresse, men det hjalp ikke, da addressen bliver verificeret op mod dit kreditkort… Ærgeligt, ærgeligt.. Så jeg må vente med de fede apps til iPad’en bliver frigivet i DK.

Bortset fra de lidt ærgelige overraskelser, er det en super lækker gadget. Apple kan simpelthen bare noget med design og look N’ feel.

Da jeg kom tilbage til lufthavnen for at vente på mit fly til Miami, fik jeg lige tid til at synkronisere lidt musik osv over på den, så den blev lidt sjovere at leje med, fandt jeg ud af at alle de programmer som jeg har købt til min iPhone automatisk blev flyttet over på iPad’en også 🙂 Stort plus for den feature. Alm. iPhone programmer kan sagtens køre på iPad’en. Og det er muligt at forstørre skærmbilledet, så det fylder hele skærmen ved et simpelt tryk på en knap.

Glæder mig til at lære den lidt bedre at kende.

2 Comments to “iPad købt – første indtryk”

  1. By Vadstrup, April 19, 2010 @ 19:12

    Du kan købe iPad Apps via iTunes – Så du kan sagtens give den gas.. Søg efter “for ipad”

  • Apple iPad Tablet (Wifi – 32GB) | iPad-tilbehør — September 17, 2010 @ 21:41

  • RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

    Leave a Reply