Ny øl fra CULT – Kay-Sar


Så kom der et nyt tiltag fra det danske firma CULT. De har valgt at lancere en pilsner øl som en konkurrent til de store spillere på ølmarkedet i Danmark. Øllen kommer på markedet på mandag og vil blive solgt i supermarkedskæder og hos restaurationsbranchen i hele Danmark.

Navnet på den nye øl er Kay-Sar, og nogle af de ting der adskiller den væsenligt fra de andre produkter på markedet er at den indeholder koffein, og så bliver den leveret i en flot og eksklusiv flaske.
Koffeinen modvirker den normale døssige effekt som alkoholen i en normal øl har, så mon ikke det vil betyde at vi vil se knap så mange folk halvsovende i baren og lidt flere på dansegulvet når KaySar gør sit indtog på diskotekerne.

Min egen personlige vurdering af smagen på Kaysar, som jeg har fået lov til at “smugsmage” er at det er en meget frisk øl, som minder om en mellemting mellem en “alm” pilsner (som en Carlsberg eller en Tuborg) og en Corona. Dog stadig tættere på den alm. pilsner. Kaysar har ikke den samme gærede eftersmag som man normalt oplever med en pilsner. Så alt i alt virker Kaysar som et rigtigt godt og moderne indspark til det danske ølmarked.
Den nye øl virker som en god satsning sammen med CULT’s eksisterende produkter (Mokaï, Shaker, Modjo).

Den nye øl har en alkoholprocent på 4,9%.

Held og lykke til Cult herfra.

2 Comments to “Ny øl fra CULT – Kay-Sar”

  • LIVE: Torsdag 20. januar — January 20, 2011 @ 18:44

  • Cult lancerer øllen Kay-Sar — January 20, 2011 @ 18:51

  • RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

    Leave a Reply