Publikum til Late Night med David Letterman

I søndags kom jeg rent tilfældigt forbi Ed Sullivan Theater her på Manhattan. Det er der David Letterman har sit Late Show, Og det viser sig at man kan tilmelde sig et “lotteri” øm at komme ind som publikum. Og da jeg har en del tid her i NYC tænkte jeg at det kunne jeg da lige give et forsøg. Man udfylder en blanket, fremviser sit pas og kommer til et kort interview. Og så kontakter de en hvis man “vinder”

Da jeg kom retur til hotellet samme aften havde de ringet og lagt en besked om at jeg skulle komme forbi den efterfølgende dag så havde de en plads til mig.

Tilbage ved teateret stod der 500 personer i kø for at komme ind da jeg ankom. De havde alle “vundet”, så det var bare bag i køen igen. Lige inden showet skulle begynde skulle publikum varmes op. Det stod teateret crewet for, og god damn de var hyperaktive. Råb, skrig klappen og jokes haglede med over os, og folk gik nærmest i trance og var 100% med på den. Fed oplevelse. Inde i teateret lignede det jo det man der på tv (hvis man lige der bort fra de 20 kammeraer, monitorer og folk der løber rundt på scenen med papirer og headsets)

Da orkesteret og David kom ind gik folk helt amok. Det var nu også en helt speciel stemning der herskede derinde. Tror nærmest alle kendte har været i Late Show. Det show jeg så var nu heller ikke nogen undtagelse. Vi havde besøg af 2 deltagere fra American Idols, som sang en duet (håber det lyder bedre på tv end det gjorde i teateret…), et par gutter der har skrevet en bog om sport (Mike & Mike) og så selveste Jeniffer Lopez, som var inde pga hendes nye film.

Det var en super fed oplevelse at være med til en rigtig tv produktion, hvor man synes at alle folk bare løber forvirret rundt mellem hinanden, Og man ved at slutproduktet bliver helt prof alligevel.

4 Comments to “Publikum til Late Night med David Letterman”

 1. By rasmus, April 20, 2010 @ 20:25

  Det var ikke lang tid du skulle bruge i new york før du begynder at mænge dig med de kendte 🙂

 2. By Ole Gade, April 22, 2010 @ 00:45

  Nope, man skal jo holde sig “til” 🙂

 3. By may, April 27, 2011 @ 15:05

  hej jeg vil gerne lige vide mere info om din billet engang, – skal man bare tage derhen på teatret og interview siger du? jeg kan se på sider herhjemme at man kan søge om optag til showet også – men det burde være til at få billet ved at smutte forbi? er det bestemte tidspunker man gør det på i løbet af dagen eller går man bare ind?

 4. By Ole Gade, April 28, 2011 @ 13:00

  Hej May.
  Se http://www.cbs.com/late_night/late_show/tickets/inperson.php for info om åbningstider. Det fungerer som et lotteri siger de, så man udfylder et skema om hvorfor man gerne vil være med, hvor man kommer fra osv. Og så tager man et lille hurtigt interview med nogle af folkene der. De får dit telefonnummer, og så ringer de tilbage hvis man har “vundet” nogle billetter.

  Det er en super fed oplevelse, og nok så amerikans som noget bliver 🙂 Held og lykke med turen.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply