Valg af hostingudbyder til wordpress

Jeg besluttede at jeg ikke selv ville hoste min blog, så søgte rundt omkring på nettet for at høre folks erfaringer med forskellige hostingfirmaer.

One.com Logo

Jeg endte op med at vælge one.com som udbyder. Dels tilbyder de en billig løsning, og dels kunne jeg læse mange positive indlæg om deres service og mulighed for en allerede opsat wordpress løsning. Du kan købe deres hosting på www.one.com eller via pengesparet.dk, hvor du får nogle af dine penge retur efter oprettelsen. Pengesparet.dk er et koncept startet af min gamle just-eat kollega Rune Risum.

Jeg bestilte deres lille løsning, og selve oprettelsen gik helt uden problemer. Nemt og ligetil. Efter ca. 24 timer var alt opsat på one.com’s servere, og jeg modtog mails med kode og andre informationer.

Så gik jeg igang med at kigge lidt rundt i deres kontrolpanel, og fandt en punktet “blog”. Jeg forsøgte at gå gennem deres blog opsætning og fik også opsat en blog. Det jeg kom frem til var dog at man er en del begrænset i sit valg af temaer i one.com’s implementering. Så jeg endte med at smide min helt egen installation op på deres server.

Hvis du selv står i samme situation kan jeg anbefale dig at søge lidt på google. Der findes rigtig mange, som har lavet gode guides til at opsætte WordPress, så det vil jeg ikke gå i dybden med. En ting jeg dog vil tilføje er, at one.com kun tillader EN database. Så husk at brug den allerede oprettede database under wordpress setup’en.

Jeg har midlertidigt smidt et tema på bloggen indtil jeg finder det helt rigtige tema på nettet.

One.com skal dog ha en ros for at have en live support hvor det endnu ikke er lykkedes mig at finde et tidspunkt hvor jeg ikke har kunne få kontakt med en supporter. YEAH that’s service. (dog ofte “kun” med engelsk sproget operatør)

WordPress er super nemt at arbejde med, og du har endda mulighed for at få det hele på dansk.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply