Marketingchef søges til Just-Eat.dk (besat)

Just-Eat er Europas største formidler af online take-away salg. Virksomheden er i gang med en internationalisering og er i øjeblikket tilstede i Danmark, Norge, StorbritannienIrlandHollandBelgien og Canada. Just-Eat samarbejder med 7.000 restauranter i Europa og har hundredtusindvis af brugere og alene i Danmark formidles der hver måned mere end 700.000 måltider via Just-Eat. Konceptet er så stærkt, at den årlige vækst på tværs af Just-Eat Gruppen er omkring 100 %.

Til stillingen som Marketingchef søger vi en profil der er resultatorienteret og samtidig har et højt energiniveau. Som Marketingchef vil du blive overordnet ansvarlig for markedsføringen af Just-Eat, i Danmark, i samarbejde med den adm. direktør. og samtidig blive en del af den danske ledelse.

Du skal samtidig deltage i vores World Meetings som afholdes forskellige steder i verden, dette sker en gang i kvartalet hvor du sammen med den øvrige danske ledelse repræsenterer Just-Eat Danmark. Samtidig bliver du bliver en del af det europæiske interne marketing netværk som består af eksperter inden PPC, SEO, eCRM, affilliate m.v.

Der arbejdes ud fra et fastsat budget, men du får meget frie rammer til, at opnå de store krav vi stiller til dig. Samtidig forventes du som marketingchef også at være villig, og i stand til, selv at have fingrene nede i det daglige praktiske arbejde.

Ansvarsområder:

Med reference til den adm. direktør for Just-Eat.dk ApS får du følgende hovedansvarsområder.

 • Udarbejdelse af markedsføringsplaner samt budgetter
 • Planlægning, eksekvering og analyse af diverse kampagner samt løbende resultatopfølgning
 • Opsætning, opfølgning og opnåelse af KPI’er
 • Online markedsføring i form af bl.a. SEO, PPC, optimering på just-eat.dk, eCRM og Affiliate
 • Branding aktiviteter herunder, tv annoncering, synlighed via restauranter og outdoor
 • Planlægning samt afvikling af Tv Annoncering i samarbejde med reklamebureau
 • Ansvarlig for produktion af salgs –og markedsføringsmaterialer
 • Forlænget arm til den adm. direktør og samtidig backup ifm. diverse praktiske og strategiske opgaver
 • Du bliver ansvarlig for ledelse af marketing afdelingen som i dag består af en medarbejder udover marketingchefen.

 

 

Krav:

Vi søger en profil som har dokumenteret erfaring med online marketing, en relevant uddannelsesmæssig baggrund og samtidig opfylder nedenstående krav. Minimum 3 års erfaring med B2C markedsføring, herunder branding og online marketing

Vi forventer du har erfaring med Online markedsføring og om ikke andet har talent for, at lære de sidste dele af de områder du evt. Ikke har arbejdet så meget med. Vi forventer du har arbejdet konkret med alt lige fra forberedelse, planlægning, eksekvering og opfølgning på Online/offline kampagner.

Desuden har profilen vi søger godt købmandskab, en god strategisk forståelse og er samtidig ekstremt resultatorienteret. Herudover er dine kommunikative evner i top, og du har lysten til at samarbejde med mange forskellige mennesker, og evner at fastholde en tæt og åben dialog på alle niveauer i organisationen, og på tværs af landegrænser, hvor Engelsk er vores virksomhedssprog. At være forandringsparat og kunne trives i en organisation i rivende udvikling er en motivation for dig, som styrker dit gode humør og din positive indstilling.

Vi tilbyder:

 • En stilling med store udfordringer og udviklingsmuligheder i Danmarks største internetsucces
 • Du bliver en del af den danske ledelse i en succesfuld og dynamisk virksomhed
 • Ordnede forhold med frokostordning, fast løn samt bonus
 • Spændende adgang til Internationalt og progressivt marketing netværk

Ansøgninger sendes til job@just-eat.dk senest den 15. februar 2010. Eller ansøg via jobindex.

Yderligere oplysninger om ovenstående stilling kan fås ved henvendelse til adm. direktør, Morten Larsen på tlf. +45 28878500 eller morten@just-eat.dk.

logo_je

Just-Eat.dk – Danmarks førende formidler af online madbestilling. Just-Eat.dk blev grundlagt i 2000 og efter et års hårdt arbejde var teamet bag konceptet klar til at gå Online.

Just-Eat har siden etableringen haft vækst og modtaget flere priser og anerkendelser for deres forretnings koncept og præstationer. Der står en stærk ejerkreds bag virksomheden og det økonomiske fundament er på plads i forhold til realisering af den kommende ekspansion.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply