Min karriere i Just-Eat

I August 2005 søgte jeg en stilling som systemudvikler hos Just-Eat.dk, som havde til huse i Vejle. Jeg blev kaldt til samtale på adressen Gl. Kolding landevej 61. Der ligger “gården” som vi kaldte den.

Gården husede Just-Eat, regnskabsfirmaet account, just-date og blev brugt som samlingssted for Nox Network (diskotekskæden med bla. Buddy Holly og Crazy Daisy). Gården var imponerende, virkelig flot og der var masser af plads. Og man følte med det samme at der sprudlede af “god energi”.

Efter et par møder med folkene på gården blev jeg ansat og startede 1. Oktober 2005. Jeg kom ind i et rigtigt godt sammentømmeret hold af forskellige personligheder.

Vi havde:

Jesper Buch som var den hardcore iværksætter. Manden der altid havde en telefon ved øret og var igang med at lave nye aftaler.

Morten Larsen som chefen der kunne skaffe resultaterne.

Rasmus Ibsen som var den anden del af vores 2-mands udvikler hold og virkelig en person som god til at give alle ideerne et “reality-check”.

Rune Risom som lavede det grafiske og fungerede som sælger.

Jesper Jakobsen som sælger på sjælland

Matthias Løwe som salgschef

Kewin Hestkjær som sælger i Jylland og Fyn

Jakob Clausen the customer care guy.

Pia Thomasen sekretæren som forsøgte at styre os alle 🙂

Herunder ses vores første kontor. Her styrede vi al kodning og drift af Just-Eat for (i starten) Danmark og Island. Rummet var også køkken, frokostrum og mødelokale. I den periode i mit liv var det lykken at komme til et sted som Just-Eat. Som man kan se var det store tunge skriveborde, åbne pc’ere, rodet og med kabler overalt. Men jeg elskede det.

Der herskede en ubeskrivelig iværksætter ånd i hele bygningen. Brainstorming, temperamenter, ideer, forsøg, opture, nedture, stress, vilje, kammeratskab er blot nogle af de ord der ifølge mig har gjort Just-Eat til hvad det er i dag. Folk kæmpede hver og en for at “vores” projekt skulle lykkedes. Det var en fantastisk tid, hvor man hver dag glædede sig til at komme på arbejde, selvom man godt vidste at man skulle gi sig selv 200% HELE tiden, og at arbejdsdagen helt sikkert ikke sluttede på det tidspunkt man havde planlagt.

 

Fortsættes..

2 Comments to “Min karriere i Just-Eat”

  1. By Mie Bilberg, April 20, 2012 @ 18:40

    Hej Ole..Tak for den historie..Jeg er ansat på 7.mdr. som salgschef i Just-Eat :)..God weekend! MVH Mie

  2. By Monsar, October 21, 2012 @ 10:58

    Hvor er det bare en fed ånd. Jeg har læst lidt på Jesper Buchs personlige blog, og synes virkelig det er imponerende, hvad I har fået udrettet. M

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply